Parkmanager Bart: behartigt uw belangen in Leiden op gebied van representativiteit en veiligheid

Mag ik mezelf even aan u voorstellen? Mijn naam is Bart van Doorn.

Ik ben sinds februari 2024 werkzaam als parkmanager bij ParkTrust met een achtergrond in horeca, retail en commerciële dienstverlening.

In mijn werk als parkmanager bij ParkTrust ben ik verantwoordelijk voor het beheer van diverse bedrijventerreinen in de regio rondom Leiden. Als parkmanager voor de Lammenschans Driehoek schouw ik wekelijks het gebied op zoek naar zaken die hersteld moeten worden, overlast veroorzaken voor gebruikers van het gebied en/of ander “klein leed”. Ik maak hier melding van en zorg dat deze meldingen zo snel als mogelijk worden opgevolgd.

Deze werkzaamheden voer ik ook uit voor andere bedrijventerreinen en winkelcentra in Leiden. Indien ik tijdens mijn schouwen dingen tegenkom die op meerdere terreinen tegelijk spelen, ga ik zorgen dat deze stadsbreed aandacht krijgen.

Naast het schouwen van de verschillende terreinen werk ik ook nog voor de werkorganisatie van Bedrijvig Leiden. Binnen deze werkorganisatie doet iedereen zijn best om het belang van de ondernemers op de bedrijventerreinen onder de aandacht te krijgen bij degene die het beleid maken.

Ik ben elke dinsdag aanwezig in Leiden voor deze werkzaamheden.
Mocht u eens met mij willen spreken over zaken die spelen op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek en/of u heeft een onderwerp dat van belang is voor de werkorganisatie van Bedrijvig Leiden, dan kunt u mij bereiken via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet,

Bart van Doorn
06-10168130
bvdoorn@parktrust.nl

Bart van Doorn | Parkmanager

Schouwronden KVO B | Lammenschansdriehoek 2024

23 april 2024 | 09.30- 10.30  | dagschouw
22 oktober 2024 | 17.45-18.45  | avondschouw

Startlocatie:
Gamma Leiden – Zuid – Lammenschansweg 130 – Leiden