Parkmanager Raissa: de trechter tussen ondernemers en gemeentelijke instanties

Mag ik mezelf even aan u voorstellen? Mijn naam is Raïssa Koppenol.

Ik ben sinds september 2014 werkzaam als parkmanager bij ParkTrust. Na een studie Facilitair Management aan de Haagse Hogeschool heb ik 6 jaar als Operationeel Manager gewerkt bij Pathé Cinemas. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de beveiligingsbranche en ben ik 7 jaar werkzaam geweest als Unitmanager bij G4S Security Services. In deze functie heb ik het beheer gehad over een klanten portefeuille waarbij medewerkers werden ingezet voor beveiligingswerkzaamheden.

In mijn werk als parkmanager bij ParkTrust ben ik verantwoordelijk voor het beheer van diverse bedrijventerreinen in de regio rondom Leiden. Als parkmanager voor de Lammenschans Driehoek schouw ik wekelijks het gebied op zoek naar zaken die hersteld moeten worden, overlast veroorzaken voor gebruikers van het gebied en/of ander “klein leed”. Ik maak hier melding van en zorg dat deze meldingen zo snel als mogelijk worden opgevolgd.

Deze werkzaamheden voer ik ook uit voor de bedrijventerreinen De Waard, Roosevelt & Trekvliet en Stevenshof/Westwal in Leiden. Indien ik tijdens mijn schouwen dingen tegenkom die op meerdere terreinen tegelijk spelen, ga ik zorgen dat deze stadsbreed aandacht krijgen.

Naast het schouwen van de verschillende terreinen werk ik ook nog voor de werkorganisatie van Bedrijvig Leiden. Binnen deze werkorganisatie doet iedereen zijn best om het belang van de ondernemers op de bedrijventerreinen onder de aandacht te krijgen bij degene die het beleid maken.

Ik ben elke dinsdag aanwezig in Leiden voor deze werkzaamheden.

Mocht u eens met mij willen spreken over zaken die spelen op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek en/of u heeft een onderwerp dat van belang is voor de werkorganisatie van Bedrijvig Leiden, dan kunt u mij bereiken via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet,

Raïssa Koppenol
06-57541775
raissa@parktrust.nl

Daniel van den Berg
06-22812566
dvdbergh@parktrust.nl

Raïssa Koppenol
Parkmanager

Schouwronden Lammenschansdriehoek 2021

De schouwronden zijn ingepland op:

18 april tussen 09:30-10:30
14 november tussen 17:30-18:30.