In de weekenden van 15-17 juni en 22-24 juni sluit Rijkswaterstaat de N11 in beide richtingen af. Er is een verkeersplan opgesteld en het verkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A4. 

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio organiseren op dinsdagmiddag 10 april de zesde editie van Ondernemersdag071

Kennismaken met het nieuwe college kan op Woensdag 30 mei tijdens de Ondernemersborrel in de Stadsgehoorzaal (aanvang 17.30 uur). 

Winterbijeenkomst met gluhwein en warme chocolademelk op de Schanstuin

Het bestuur komt vijf keer per jaar bijelkaar. Leden van de Vereniging kunnen minimaal 2 weken vooraf aan deze vergaderingen agendapunten inbrengen door het bestuur te mailen.

23 en 24 november: beperkte hinder door graafwerkzaamheden aan het energienet, kabels en leidingen: Lammenschansweg. 

Nationale Werkbezoek Dag: biedt werkzoekenden een kijkje in de keuken, doe mee en nodig elkaar uit!

Werkconferentie voor winkeliers en winkelpandeigenaren uit de Leidse regio. Interessant programma met workshops en een netwerkborrel! Lees meer. 

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio en VNO-NCW organiseren op dinsdag 10 oktober Ondernemersdag071.

Save the date: op donderdagmiddag 16 november 2017 vindt de najaarsbijeenkomst voor onze leden plaats. 

 • Ledenbijeenkomst 26 juni

  Op dinsdagmiddag 26 juni organiseren we weer een bijeenkomt voor onze leden, ditmaal bij het Crown Business Center Lammenschans aan de Pompoenweg met een borrel en barbecue! Lees meer...  
 • Nieuw convenant voor de toekomst van bedrijventerreinen in Leiden en de regio

  Om in de toekomst voldoende ruimte voor bedrijven op bedrijventerreinen te garanderen, maakten zes gemeenten en het bedrijfsleven uit de as Leiden-Katwijk nieuwe afspraken. Op woensdag 14 maart ondertekenden zij het convenant Ruimte voor bedrijven 2018 - 2022. Deze regionale overeenkomst vervangt het convenant dat de gemeente Leiden in 2016 met het bedrijfsleven afsloot.

  Lees meer...

Recent Blog

 • Sleeping Beauty

  Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

  Lees meer...

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid