Schouwverslag voorjaar 2016

Schouwverslag van onze nieuwe parkmanager Raissa Koppenol

Op 19 april 2016 vond de laatste schouwronde i.h.k.v. KVO-B plaats op ons bedrijventerrein. Het schouwteam is gestart bij de Gamma en bezocht eerst De Veiling Vooruit en sloot vervolgens af op het Kanaalpark. Het werd betreurd dat niemand van het bestuur en/of De Raad aanwezig was. Mogelijk aandachtspunt voor de eerstvolgende bestuursvergadering.

De eerste indruk van het Veiling Vooruit terrein was positief. Terrein zag er opgeruimd uit en er was relatief weinig zwerfvuil. De bestrating van de Pompoenweg/Citrusweg laat te wensen over. In eerdere schouwrondes was dit al aangekaart bij De Raad.

De parallelweg aan de Lammenschans geeft ook een positieve indruk. Wel werd opgemerkt dat de opslagplaats op de hoek Lammenschans/Deltaweg niet is afgesloten. Dit vraagt om aandacht. De paaltjes bij het benzinestation staan er -ondanks eerder verzoek deze weg te halen- nog steeds.

Het Kanaalpark lijkt weer wat meer activiteit te kennen. Sommige panden zijn opnieuw verhuurd, bewoond of worden opgeknapt. Het parkeerprobleem maakt het Kanaalpark rommelig en onoverzichtelijk. Er zijn parkeerplaatsen afgezet terwijl die juist zo hard nodig zijn. Mogelijk kan het bestuur in overleg met de vastgoedeigenaren hier een oplossing voor vinden.

Het complete verslag met foto’s vindt u hier.

De KVO -B werkgroep bestaat idealiter uit:

Stichting Werk en Onderneming
De Raad
Bestuur BTV Lammenschansdriehoek
Politie
Brandweer
Gemeente Leiden
Parkmanager

De Lammenschansdriehoek

Een actieve vereniging voor alle ondernemers in dit dynamische stukje Leiden.
Meld u nu aan voor dit – gratis – lidmaatschap en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en altijd welkom op onze (netwerk)borrels en vergaderingen.