Het is een feit. De Plus winkel op Betaplein 22 is 1 november open gegaan. Plus Lammerschans is de eerste Plus winkel in Leiden. Plus is direct lid geworden van onze vereniging. Bedrijfsleider Pieter Hooijschuur stelt zich aan u voor…

Mijn naam is Pieter Hooijschuur, ik ben 30 jaar en ben woonachtig in Badhoevedorp. In mei van dit jaar werd ik door PLUS benaderd of ik geïnteresseerd zou zijn om een PLUS supermarkt te openen in Leiden.

Ik ben altijd erg gecharmeerd geweest van stadswinkels en bij mijn eerste bezoek zag ik meteen de potentie van de Lammenschans. Ondanks dat er op veel plekken nog gebouwd wordt  beginnen de contouren van het eindresultaat al duidelijk zichtbaar te worden. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over mijn keuze en ik sta te trappelen om PLUS te introduceren in Leiden.  1 November is het zover en gaan we officieel open. Mijn team en ik hopen jullie uiteraard vanaf 1 november te mogen verwelkomen om niet alleen de winkel te laten zien maar ook om alvast kennis te maken met elkaar.