foto Hielco Kuiper

Onze oud voorzitter Roel van den Berg kreeg woensdagmiddag 6 december uit handen van locoburgemeester Robert Strijk de gouden speld van verdiensten van de stad Leiden. Hij kreeg deze in het kader van de bestuurswisseling van de Leidse Regio Kring, een platform waarbinnen bedrijfsleven, politiek en culturele instellingen samenwerken. 

Van den Berg was tot 2012 bijna vijftien jaar rayondirecteur van de ING bank en vervulde daarnaast allerlei vrijwillige functies in en voor de stad. Veelal was dat als penningmeester. Dat was hij van het bestuur van de Pieterskerk Leiden (en later lid van de raad van toezicht), van Heerensociƫteit Amicitia, de Stichting Huisvesting werkende Jongeren en bij Stichting Sieboldhuis Leiden. Ook voor de Vereniging voor Ondernemingen in Leiden was hij als penningmeester actief en hij was voorzitter van de commissie die de fusie met de MKB Leiden moest voorbereiden. Verder was Van den Berg voorzitter van de Rijn en Duin Onroerend Goed Vereniging en van de stichting Werk en Onderneming, een stichting die startende ondernemers aan betaalbare bedrijfsruimte helpt. Daarnaast was Van den Berg betrokken bij het project om het complex Haagweg 4 in Leiden geschikt te maken als bedrijfsverzamelgebouw voor kunstenaars en creatieve geesten.

bron Leidsch Dagblad  6 december 2017  

Recent Blog

 • Sleeping Beauty

  Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

  Lees meer...

Actuele agenda

 • Weekendafsluitingen A44

  De aankomende twee weekenden 6-9 april en 13-16 april  is de A44 afgesloten in verband met diverse werkzaamheden aan het wegennet.

   
 • 10 april: Ondernemersdag071

  De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio organiseren op dinsdagmiddag 10 april de zesde editie van Ondernemersdag071

   
 • 30 mei: Ondernemersborrel Leiden

  Kennismaken met het nieuwe college kan op Woensdag 30 mei tijdens de Ondernemersborrel in de Stadsgehoorzaal (aanvang 17.30 uur). 

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid