Eind 2017 is gestart met de bouw van de tweede fase van de campus (Y)ours. Met de bouw van blokken F en E  worden nog eens 467 studenten woningen gerealiseerd. 

Yours

Na de sloop en het bouwrijpmaken worden vanaf half december de funderingspalen geplaatst. Om geluidshinder te beperken, wordt gebruik gemaakt van een geluidsarm systeem. Dit duurt tot eind februari 2018. 
De bouw is live te volgen via de webcam op het dak van MBO Rijnland Lammenschans. Kijk live mee!

De oplevering van blok F staat gepland voor juni 2019 en blok E is naar verwachting klaar in oktober 2019. 
De camera heeft de bouw van Yours Leiden fase 1 (blok B, C en D) ook gevolgd met als resultaat deze timelapse

Yours Leiden is gebiedsontwikkeling van VORM Ontwikkeling en Ballast Nedam, in samenwerking met Syntrus Achmea Real Estate & Finance. 

 

Recent Blog

 • Sleeping Beauty

  Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

  Lees meer...

Actuele agenda

 • Weekendafsluitingen A44

  De aankomende twee weekenden 6-9 april en 13-16 april  is de A44 afgesloten in verband met diverse werkzaamheden aan het wegennet.

   
 • 10 april: Ondernemersdag071

  De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio organiseren op dinsdagmiddag 10 april de zesde editie van Ondernemersdag071

   
 • 30 mei: Ondernemersborrel Leiden

  Kennismaken met het nieuwe college kan op Woensdag 30 mei tijdens de Ondernemersborrel in de Stadsgehoorzaal (aanvang 17.30 uur). 

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid