In de weekenden van 15-17 juni en 22-24 juni sluit Rijkswaterstaat de N11 in beide richtingen af. Er is een verkeersplan opgesteld en het verkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A4. 


Op vrijdagavond 15 juni wordt om 21.00 uur de N11 bij de Heinekenkruising afgesloten ter hoogte van hmp 1,650 tot en met af- en toerit Alphen a/d Rijn Oost/N207 ter hoogte van hmp 13,100.

Hiermee zijn ook alle tussengelegen af- en toeritten afgesloten.


De weg wordt uiterlijk zondagochtend 17 juni om 08.00 uur weer vrijgegeven. Klik hier voor de omleidingsroute in het wekend van 15 juni.

 

In het weekend van 22, 23 en 24 juni wordt de N11 in beide richtingen vanaf de N207 tot de A12 afgesloten.

Op vrijdagavond 22 juni wordt om 21.00 uur de N11 afgesloten bij af- en toerit Alphen a/d Rijn Oost/N207 ter hoogte van hmp 13,100 t/m de verbindingsweg naar de A12 ter hoogte van hmp 20,000.
Ook alle tussengelegen af- en toeritten zijn daarmee afgesloten.


De weg wordt uiterlijk zondagochtend 24 juni om 04.00 uur weer vrijgegeven. Klik hier voor de omleidingsroute in het weekend van 22 juni. 

 

 • Even bijpraten over warmtetransitie...

  De afgelopen maanden is de BTV Lammenschansdriehoek betrokken geweest bij het onderzoek naar de warmtetransitie in de Lammenschansdriehoek te Leiden. Doel van het onderzoek was om te komen tot een marsroute naar een aardgasvrije toekomst voor de Lammenschansdriehoek.Adviesbureau Over Morgen heeft de mogelijkheden geïnventariseerd en heeft de rapportage aan de gemeente Leiden opgeleverd. 

  Lees meer...  
 • We hebben uw input nodig voor de nieuw te ontwikkelen parkeervisie!

  Afgelopen week is er een bijeenkomst geweest over een nieuw te ontwikkelen parkeervisie. Het bureau dat ingehuurd is door de gemeente, roept de ondernemers op om input te geven t.a.v. een “vernieuwd” parkeerbeleid. E.e.a. is wel een beetje op korte termijn, want de input is gewenst voor 1 december.

  Lees meer...

Recent Blog

 • Sleeping Beauty

  Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

  Lees meer...

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid