foto Hielco Kuiper

Onze oud voorzitter Roel van den Berg kreeg woensdagmiddag 6 december uit handen van locoburgemeester Robert Strijk de gouden speld van verdiensten van de stad Leiden. Hij kreeg deze in het kader van de bestuurswisseling van de Leidse Regio Kring, een platform waarbinnen bedrijfsleven, politiek en culturele instellingen samenwerken. 

Van den Berg was tot 2012 bijna vijftien jaar rayondirecteur van de ING bank en vervulde daarnaast allerlei vrijwillige functies in en voor de stad. Veelal was dat als penningmeester. Dat was hij van het bestuur van de Pieterskerk Leiden (en later lid van de raad van toezicht), van Heerensociƫteit Amicitia, de Stichting Huisvesting werkende Jongeren en bij Stichting Sieboldhuis Leiden. Ook voor de Vereniging voor Ondernemingen in Leiden was hij als penningmeester actief en hij was voorzitter van de commissie die de fusie met de MKB Leiden moest voorbereiden. Verder was Van den Berg voorzitter van de Rijn en Duin Onroerend Goed Vereniging en van de stichting Werk en Onderneming, een stichting die startende ondernemers aan betaalbare bedrijfsruimte helpt. Daarnaast was Van den Berg betrokken bij het project om het complex Haagweg 4 in Leiden geschikt te maken als bedrijfsverzamelgebouw voor kunstenaars en creatieve geesten.

bron Leidsch Dagblad  6 december 2017  

Recent Blog

  • Sleeping Beauty

    Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

    Lees meer...

Actuele agenda

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid