Werkconferentie op 25 oktober voor winkeliers en winkelpandeigenaren uit de Leidse regio. Interessant programma met workshops en een netwerkborrel!

Rijkswaterstaat vervangt dit jaar het asfalt tussen Roelofarendsveen en Hoogmade door tweelaags zoab. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de A4 tussen knooppunt Burgerveen en Leiden tijdens de volgende drie weekenden afgesloten voor verkeer richting Den Haag:

  • Vrijdag 29 september 21.00 uur tot maandag 2 oktober 2017 05.00 uur
  • Vrijdag 6 oktober 21.00 uur tot maandag 9 oktober 2017 05.00 uur
  • Vrijdag 13 oktober 21.00 uur tot maandag 16 oktober 2017 05.00 uur

Nu het einde in zicht komt - 20 augustus staat de opening gepland - van de werkzaamheden aan de Kanaalweg en de spooronderdoorgang is de tijd gekomen om de aansluitende wegen opnieuw te asfalteren. 

Op zaterdag 1 juli opende wethouder Paul Laudy het burgerinitiatief De Schanstuin.

Nieuws over de bouw van appartementencomplex de Anannas aan de Lammenschansweg uit het Leidsch Dagblad van 17 juni: 

Als eerste Leidenaar door de tunnel? Dat kan! Tijdens de Dag van de Bouw op 20 mei a.s. opent aannemer Max Bögl de bouwplaats voor publiek. Eind augustus is de tunnel klaar voor gebruik. Maar op 20 mei kan er alvast een kijkje genomen worden in de tunnel. 

Bericht in het Leidsch Dagblad van 15 maart over de wijzigingen in het bestemmingsplan voor het Kanaalpark. 

Op 28 februari is de laadpaal ter hoogte van Lammenschansweg 132 opgeleverd. 

Op woensdag 8 maart worden de tijdelijke verkeerslichten op de kruising Lammenschansweg-Sitterlaan verwijderd.

Op 30 januari 2017 voert de gemeente Leiden kentekenparkeren in; nooit meer een papieren parkeervergunning, bezoekerskraskaart of kaartje uit de parkeerautomaat!
Door het scannen van het kenteken van een geparkeerd voertuig kan worden gecontroleerd of de eigenaar al dan niet heeft betaald voor het parkeren.

Recent Blog

  • Verslag van de schouw op 2 mei

    Op 2 mei is ons Bedrijventerrein weer geschouwd door de KVO-B werkgroep waarin ook de Brandweer en Politie standaard deel vanuit maken. Ditmaal voegden ook John van Amsterdam van Handhaving zich bij de groep en Willem-Jan Zirkzee namens het bestuur. We zijn gestart bij de Gamma om eerst de Lammenschans, dan het Kanaalpark en vervolgens het Veilingterrein te bezoeken.

    Lees meer...

Actuele agenda

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid