Werkconferentie voor winkeliers en winkelpandeigenaren uit de Leidse regio. Interessant programma met workshops en een netwerkborrel! Lees meer. 

Nationale Werkbezoek Dag: biedt werkzoekenden een kijkje in de keuken, doe mee en nodig elkaar uit!

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio en VNO-NCW organiseren op dinsdag 10 oktober Ondernemersdag071.

Save the date: op donderdagmiddag 16 november 2017 vindt de najaarsbijeenkomst voor onze leden plaats. 

Het bestuur komt in 2017 vijf keer bij elkaar. Ook leden kunnen minimaal 2 weken vooraf aan de vergadering agendapunten inbrengen door het bestuur te mailen.

Binnen een maand is het kale veld tussen Zirkzee en het Belastingkantoor met dank aan gemeente en ondernemers uit de wijk veranderd in een bloeiende tuin. Goede reden voor een feestje! 

Kom op zaterdag 19 augustus lopen, fietsen of rennen door de spoorttunnel

Beperkte hinder door werkzaamheden aan het energienet, kabels en leidingen: Kanaalpark

 • Werkconferentie sterke winkelgebieden

  Werkconferentie op 25 oktober voor winkeliers en winkelpandeigenaren uit de Leidse regio. Interessant programma met workshops en een netwerkborrel!

  Lees meer...  
 • Verkeershinder door weekendafsluitingen van de A4

  Rijkswaterstaat vervangt dit jaar het asfalt tussen Roelofarendsveen en Hoogmade door tweelaags zoab. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de A4 tussen knooppunt Burgerveen en Leiden tijdens de volgende drie weekenden afgesloten voor verkeer richting Den Haag:

  • Vrijdag 29 september 21.00 uur tot maandag 2 oktober 2017 05.00 uur
  • Vrijdag 6 oktober 21.00 uur tot maandag 9 oktober 2017 05.00 uur
  • Vrijdag 13 oktober 21.00 uur tot maandag 16 oktober 2017 05.00 uur
  Lees meer...

Recent Blog

 • Verslag van de schouw op 2 mei

  Op 2 mei is ons Bedrijventerrein weer geschouwd door de KVO-B werkgroep waarin ook de Brandweer en Politie standaard deel vanuit maken. Ditmaal voegden ook John van Amsterdam van Handhaving zich bij de groep en Willem-Jan Zirkzee namens het bestuur. We zijn gestart bij de Gamma om eerst de Lammenschans, dan het Kanaalpark en vervolgens het Veilingterrein te bezoeken.

  Lees meer...

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid