Winterbijeenkomst met gluhwein en warme chocolademelk op de Schanstuin

Het bestuur komt vijf keer per jaar bijelkaar. Leden van de Vereniging kunnen minimaal 2 weken vooraf aan deze vergaderingen agendapunten inbrengen door het bestuur te mailen.

23 en 24 november: beperkte hinder door graafwerkzaamheden aan het energienet, kabels en leidingen: Lammenschansweg. 

Nationale Werkbezoek Dag: biedt werkzoekenden een kijkje in de keuken, doe mee en nodig elkaar uit!

Werkconferentie voor winkeliers en winkelpandeigenaren uit de Leidse regio. Interessant programma met workshops en een netwerkborrel! Lees meer. 

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio en VNO-NCW organiseren op dinsdag 10 oktober Ondernemersdag071.

Save the date: op donderdagmiddag 16 november 2017 vindt de najaarsbijeenkomst voor onze leden plaats. 

Binnen een maand is het kale veld tussen Zirkzee en het Belastingkantoor met dank aan gemeente en ondernemers uit de wijk veranderd in een bloeiende tuin. Goede reden voor een feestje! 

 • Onteigening garage Lammenschansweg stap dichterbij

  Lees het artikel uit het Leidsch Dagblad van 23 januari 2018

  Lees meer...  
 • Gouden speld van de stad voor Roel van den Berg

  Onze oud voorzitter Roel van den Berg kreeg woensdagmiddag 6 december uit handen van locoburgemeester Robert Strijk de gouden speld van verdiensten van de stad Leiden. Hij kreeg deze in het kader van de bestuurswisseling van de Leidse Regio Kring, een platform waarbinnen bedrijfsleven, politiek en culturele instellingen samenwerken. 

  Lees meer...

Recent Blog

 • Sleeping Beauty

  Dat onze BTV onderwerp is van een masterscriptie maakt wel een beetje trots. Student Planologie Tijmen Polman onderzocht de consequenties van de herontwikkeling van bedrijfsterreinen. De Lammenschansdriehoek is een mooi schoolvoorbeeld voor zijn onderzoek. 

  Lees meer...

Lid worden

Wilt u actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied en uitgenodigd worden op de borrels en vergaderingen die voor u worden georganiseerd? Meld u dan bij ons aan voor uw gratis lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid